IngeniaGroup

Scroll to Continue

Artesans

Veure més

Caña de azucar

Veure més

Solid

Veure més

Bananas

Veure més

Basilico

Veure més

Due Spaghi

Veure més

Guzzo

Veure més

Hivernacle

Veure més

Hostel

Veure més

La Menuda

Veure més

Puratapa

Veure més

Tapanostra

Veure més

Serveis

Ubicació

HOLA,

SOM INGENIA GROUP

Una empresa dedicada a la realització de projectes globals tant de caire tècnic com creatiu en els sectors de la restauració i l'hostaleria.

El nostre equip consta de dos grans departaments:

Ingenia Pro, "els nostres enginyers" format pel nostre equip més tècnic encarregat d'executar tota la part d'enginyeria i obra necessàries per a la viabilitat de cada projecte:

Trámites de licencias y permisos, cálculos e instalaciones, optimización de recursos y consultoría, maquinaria y dirección de obra.

Ingenia Studio, "els nostres enginyosos" fformat pel nostre equip més creatiu i imaginatiu on conviuen diferents departaments: disseny d'interiors, disseny gràfic i comunicació/màrqueting on line.

Aquesta dualitat

Som una empresa flexible, a mida, adaptem a l'entorn als projectes i als nostres clients per assolir objectius i reptes junts.

“ Intenta que l'experiència de la marca superi la percepció que es té d'ella Tu poses l'essència de la teva marca i nosaltres la fem créixer a per mitjà d'iniciatives de de Comunicació i disseny molt eficients".”

Contacto directe

OFICINA
Carrer Mata, 1
08400, Barcelona

Les seves dades seran tractades Ingenia Projecció 2014 S.L., per gestionar la seva consulta, més informació a la Política de privadesa.